Stap op de pedalen en fiets voor dementieonderzoek

Ben jij sportief en wil je bijdragen aan een toekomst zonder dementie? Doe dan mee aan 2bike4alzheimer - editie 2019! 2bike4alzheimer is een 400 kilometer estafette fietstocht en hét evenement van Alzheimer Nederland. In het weekend van 21 (en tevens Wereld Alzheimer Dag!) en 22 september 2019 zamelen de deelnemende teams al fietsend zoveel mogelijk geld in voor wetenschappelijk onderzoek. De route van 2bike4alzheimer is uniek en heeft de vorm van een vergeet-mij-nietje: het symbool voor een toekomst zonder dementie. 

Je doet aan dit gezellige evenement niet alleen mee, maar als een team. Hierdoor is 2bike4alzheimer ideaal voor familie en vrienden. In 24 uur fietsen jullie afwisselend vijf etappes van 80 kilometer. Bedrijven en andere organisaties kunnen ook meedoen aan 2bike4alzheimer. Je bent dan verzekerd van een perfect teambuilding weekend met je collega's. Daarbij toon je als organisatie ook nog eens je maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer Lees minder
Het is gewoon leuk je in te zetten voor mensen met dementie en geld in te zamelen. Top, doen! Gerda van Ginneken
10 Jul | 17:06

Save the date!

Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers op en top voorbereid aan 2bike4alzheimer beginnen, organiseren we voorafgaand aan het event een informatiebijeenkomst. Dit jaar wordt de informatiebijeenkomst gehouden op zaterdag 31 augustus in Amersfoort. Deze bijeenkomst is hét moment om samen met ons en de overige 2bikers editie 2019 af te trappen. We doorlopen het volledige weekend zodat iedereen na afloop klaar-voor-de-start is.   De bijeenkomst wordt georganiseerd in het restaurant van Het Huis voor de Gezondheid (Stationsplein 121, 3818LE, Amersfoort) waarin Alzheimer Nederland gevestigd is. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Na inschrijving ontvangen de deelnemende teams een uitnodiging per e-mail.