Lid van team: Een vuist tegen vergeten

Ik fiets voor een toekomst zonder Alzheimer

Jarenlang zetten wij ons al in voor Alpe d'HuZes. We fietsen om kanker de wereld uit te helpen.

Ik heb nooit kunnen vermoeden dat ik nu zo'n belangrijke reden zou hebben om te fietsen voor onderzoek naar Alzheimer. Twee jaar geleden kreeg mijn zus Carien op 55 jarige leeftijd de diagnose Alzheimer. Het nieuws sloeg in als een bom. Deze ernstige ziekte op zo'n jonge leeftijd zette haar leven op z'n kop. Ik heb enorme bewondering voor de manier waarop Carien ermee omgaat en hoe ze haar leven noodgedwongen anders heeft ingericht. 
Ik wil me graag inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte die helaas nog niet te genezen is.  

Ik doe daarom mee aan 2bike4alzheimer, het evenement van Alzheimer Nederland. Op zaterdag 18 september 2021 fiets ik 160 kilometer.

Wil je mij helpen bij mijn actie om geld in te zamelen voor dit goede doel? Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder Alzheimer. Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (97%)
Bekijk alle donateurs
25
08:01 uur
18-09-2021
Ik vind het fantastisch dat Anky deze prestatie voor haar zus doet! Alzheimer is een vreselijke ziekte, als dit kan worden terug gedrongen zou dit fantastisch zijn!
15
20:55 uur
17-09-2021
Goed bezig!! 👍👍 Veel suc6 samen met jullie team!! 🍀🍀
5
16:48 uur
16-09-2021
50
17:54 uur
14-09-2021