Lid van team: Team Hagelaar

Ik fiets voor mama!

Tien jaar geleden begon onze moeder de eerste signalen van dementie te vertonen op 57-jarige leeftijd. De mama die wij toen kenden: een zelfstandige, vrolijke en enthousiaste vrouw die vol passie haar eigen zaak runde bestaat helaas niet meer... Door de jaren heen hebben we haar steeds iets meer zien verdwijnen. Inmiddels heeft ze een ver gevorderd stadium van alzheimer. De blik in haar ogen is leeg en haar hersenen zijn dusdanig aangetast dat praten niet meer mogelijk is en er nauwelijks sprake is van herkenning. Ze woont in een verpleeghuis waar ze gelukkig liefdevol verzorgd wordt maar het is een leven dat je niemand gunt!

Als gezin hebben wij vroeger heel Nederland rondgefietst met fietsvakanties en nog steeds zijn wij allen fervent fietsers!

Daarom doen wij mee aan 2bike4alzheimer, het evenement van Alzheimer Nederland. Op zaterdag 18 september 2021 fietsen we 120 kilometer. Met 2bike4alzheimer vragen we aandacht voor dementie en zamelen we geld in voor dementieonderzoek. Jouw steun is hard nodig, want maar liefst 290.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar meer dan een half miljoen. Kunnen we op jou rekenen? Steun ons initiatief (en daarmee Alzheimer Nederland) met wat jij kan missen. Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.500 (108%)
Bekijk alle donateurs
15
08:55 uur
19-09-2021
Trots op jullie toppers!! Zo goed dat jullie dit doen voor jullie lieve mamsie ❤️
20
15:59 uur
17-09-2021
Succes en veel plezier Arjan, Henny en team Hagelaar! Je collega’s Lianne & Wilma
10
14:36 uur
16-09-2021
Deze donatie is namens mr. Toebes, een cliënt van mijn vrouw op de Pronsweide te Winterswijk
10
08:58 uur
16-09-2021