Lid van team: Paraat

Mama heeft Alzheimer, ik fiets voor haar en alle anderen!

Mijn moeder heeft op 59-jarige leeftijd de diagnose Alzheimer gekregen nadat er al een aantal onzekere jaren voorbij waren gegaan. Dit vind ik verschrikkelijk moeilijk om te zien. Ik ben nog zoekende hoe ik hier het beste mee om kan gaan... Accepteren is moeilijk en ook het steeds verder achter uit zien gaan van mijn moeder vind ik ontzettend lastig.. Daarnaast is de kans bij deze jonge vorm van dementie op erfelijkheid groter. Dat maakt me best wel bang..

19 september doen mijn zusje Petra en ik mee aan 2bike4alzheimer, het jaarlijkse fietsevenement van Alzheimer Nederland. Voor mij is dit in ieder geval een manier om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en begeleiding voor de ziekte Alzheimer. Voor mijn moeder, misschien wel voor mijzelf, mijn broertjes of zusje, mijn kinderen (hopelijk niet, maar de kans is zeker aanwezig..) en voor alle anderen met deze verschrikkelijk onmenselijke ziekte! 

Wil jij mij en mijn actie steunen? Want maar liefst 280.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar een half miljoen. Dus steun asjeblieft mijn actie met wat jij kan missen! Alle beetjes helpen, ook al is het maar een paar euro. Zo werken we samen aan hopelijk een toekomst zonder dementie. Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (65%)
Bekijk alle donateurs
25
14:31 uur
24-03-2020
nog wat aanvullend budget voor extra onderhoudsbeurt fiets
20
11:22 uur
18-03-2020
Goede aktie! Veel succes
25
15:51 uur
17-03-2020
Top dat jullie dit gaan doen! Laten we hopen dat Corona zich tegen die tijd rustig houdt ;)
15
10:24 uur
14-03-2020