Lid van team: Friends Trappen Door

Een race tegen de klok voor een nieuw medicijn!

Een lieve opa met vasculaire dementie die er nu niet meer is... Een lieve oma met Alzheimer die op dit moment in een gesloten verzorgingshuis woont... Een plek waar zij veilig, maar wel opgesloten zit. Haar geheugen laat haar in de steek. Het is een plek waar zij haar laatste adem uit zal blazen. Het is een plek waar zij alleen maar slechter en slechter zal worden en nooit meer beter. 

Dit is mijn motivatie om mee te doen aan 2bike4Alzheimer! Met ons team FriendsTrappenDoor gaan wij in 24 uur 400 km fietsen voor dementieonderzoek. Voor onderzoek naar een nieuw medicijn!

Voor mijn opa en oma komt dit onderzoek te laat. Dementie is erfelijk... Hoe mooi zou het zijn als er, tegen de tijd dat mijn ouders, mijn zusje, ik en vele anderen oud zijn, een medicijn ontwikkeld is. Een medicijn die ons al dit leed bespaart. Een medicijn die ons oud laat worden, zonder dat we het leven niet meer snappen en geleefd worden met de dag. Daar fiets ik voor!

Alle donaties zijn welkom, groot en klein. Elke euro is een stap verder naar een nieuw ontwikkeld medicijn.

Ontzettend bedankt voor jouw donatie!

Liefs, Britt

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (122%)
Bekijk alle donateurs
10
09:54 uur
14-09-2021
19
23:42 uur
28-07-2021
15
20:48 uur
28-07-2021
25
20:36 uur
28-07-2021