Lid van team: Les Amis de la Chouffe (1)

Voor mijn allerliefste Nely

Ik stap op de pedalen en fiets voor Dementieonderzoek.

Zoals jullie hebben meegemaakt, is Nely stukje bij beetje geraakt door dementie. Wij hebben samen lange tijd geprobeerd om de gewone dingen te blijven doen en te genieten. Op een dag heb ik de zware beslissing moeten nemen om Nely in het verzorgingshuis Hofwijck op te laten nemen, omdat voor mij de zorg van haar thuis te zwaar werd. Dit heb ik met veel liefde gedaan, maar helaas ging het niet meer.

Mantelzorger zijn is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik thuis en Nely in verzorgingstehuis Hofwijck, dat valt niet altijd mee.

Samen met ons vrienden- en familieteam willen we ons graag sportief inzetten om een mooi bedrag voor onderzoek naar deze slopende ziekte bij elkaar te brengen. Gelukkig lijken er steeds meer vorderingen te komen in medicatie ter verzwakking van het Alzheimer proces, echter de toegang tot deze medicatie zal nog zeker 10 jaar vergen. Als we willen dat onze kinderen hun herinneringen mogen behouden moeten we NU in actie komen. 

Help ons mee en geef gul zodat we samen kunnen bouwen aan een toekomst zonder dementie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.500 (107%)
Bekijk alle donateurs
50
12:24 uur
21-09-2019
50
10:50 uur
21-09-2019
50
20:18 uur
19-09-2019
50
20:14 uur
19-09-2019