Lid van team: TANDEM MIDDEN HOLLAND

Fietsen voor een betekenisvol leven!

Er is veel onderzoek nodig om betere inzichten te krijgen in de oorzaak, preventie, diagnose en behandeling van dementie. Voor onderzoek is geld nodig en daaraan zal ik mijn steentje bijdragen! Samen met mijn collega casemanagers van tandem zet ik mij in voor dit goede doel!

Of je nu wel of geen dementie hebt, het allerbelangrijkste is een betekenisvol leven te kunnen leiden, waarin je gezien mag worden met alle talenten die je bij je draagt en waarbij de kwaliteit van leven samen met allen die je lief zijn gewaarborgd blijft. Niet een label plakken op iemands voorhoofd als de diagnose dementie is gesteld, maar juist op zoek gaan een betekenisvol leven waarbij je deel kan blijven uitmaken van de maatschappij!  Dit aspect verdiend nog de nodige aandacht binnen Nederland, gelukkig zien we al mooie initiatieven ontstaan op diverse plekken in Nederland, zo heb ik dit van dichtbij via de social trial in Rotterdam mogen meemaken!

Ik hoop dat we naast meer medische kennis ook aandacht houden voor onderzoek op psychosociale gevolgen van dementie en draag dit een warm hart toe!

Steun je mijn actie? Ontzettend bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (44%)
Bekijk alle donateurs
25
12:37 uur
31-07-2021
15
18:06 uur
30-07-2021
Altijd een luisterend oor
5
16:39 uur
30-07-2021
25
14:26 uur
30-07-2021
Omdat Marieke een fantastische steun is voor mijn vader.