Lid van team: Team de Wederloop

Omdat herinneringen blijvend moeten zijn!

Toen mijn collega vroeg of ik mee wilde fietsen, aarzelde ik geen moment!

Alzheimer is hard op weg om volksziekte nummer 1 te worden. Ik werk op een zorgboerderij, en verzorg dagelijks mensen met de ziekte van Alzheimer, of een andere vorm van dementie. En dat er geen medicijn of genezing mogelijk is, is een heel naar vooruitzicht. Het feit dat je langzaam de grip op de werkelijkheid verliest, en je naasten en alles gaat vergeten is een grote nachtmerrie. Ook voor partners, gezinsleden, familie en vrienden is het ziektebeeld heel zwaar en confroonterend.

Mijn werk is erg mooi. Wij bieden onze deelnemers structuur, regelmaat en plezier. Het is ontzettend dankbaar.

Maar hoe frustererend is het dat er nog geen medicijn op de markt is, of dat onderzoekers nog niet hebben kunnen ontdekken waarom iemand überhaupt dementie krijgt, zodat ze kunnen ingrijpen?

Ontzettend graag wil ik de onderzoeken steunen, zodat we wellicht in de toekomst deze nare ziekte onder controle hebben!

Help je mee? Dankjwel!! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 200 (115%)
Bekijk alle donateurs
15
16:28 uur
04-09-2021
15
22:46 uur
11-06-2021
15
22:24 uur
19-05-2021
140
14:10 uur
11-05-2020