Lid van team: Team de Wederloop

Voor een toekomst zonder dementie!

Goeiemorgen!! Dat is het eerste wat ik te horen krijg als ik binnen kom bij mijn cliënten en daar geniet ik enorm van. De stralende gezichten als de ‘zuster’ weer langs komt.

Ik werk in de thuiszorg, wat betekent dat ik de mensen klaar maak voor de dag en samen met hun ook weer de dag afsluit. Het mooie aan de thuiszorg is de blijdschap die er is wanneer ik binnen kom.
Helaas heeft dit ook een donkere kant, ze zijn zo blij omdat ze vaak de rest van de dag alleen zitten. Ik drink dan vaak een kopje koffie met de mensen om even dat contactmoment te hebben buiten het verzorgen.

De dankbaarheid is groot, maar het moeten ervaren en meemaken van deze ziekte is niet leuk. Ik hoop daarom dat ik door middel van mijn deelname een steentje kan bijdragen in het onderzoek naar dementie.

Dus steun mijn actie met wat jij kan missen! Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 200 (85%)
Bekijk alle donateurs
10
12:16 uur
17-03-2020
Robin, ik wens je super veel succes met jouw actie. Hopelijk kan het allemaal doorgaan.
10
20:45 uur
16-03-2020
Veel succes Robin!
10
11:54 uur
16-03-2020
10
21:49 uur
15-03-2020
Ik vind het belangrijk. Heel veel succes