Lid van team: Team Spinningmarathon Raamsdonksveer

Een mens is niet dement, een mens heeft dementie!

Startdatum

Einddatum: 18/09/2021

Er is veel onderzoek nodig om betere inzichten te krijgen in de oorzaak, preventie, diagnose en behandeling van dementie. Voor onderzoek is geld nodig en daaraan zal ik mijn steentje bijdragen! Daarom zet ik mij, samen met mijn teammaatjes van Team Spinningmarathon Raamsdonksveer, in voor dit goede doel. Wij zullen ieder voor de 400km gaan (st)rijden.

Mensen om mij heen vragen mij dan ook weleens 'ben je gek?' waarop mijn antwoord is 'ik ben niet gek...ik ben gek genoeg...gek genoeg om mij onbaatzuchtig in te zetten voor hen die het zo hard nodig hebben.'

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.500 (166%)
Bekijk alle donateurs
2.500
17:41 uur
16-08-2020
Sabi, voor alle goede inspanningen tijdens de marathon.