Samen fietsen voor een toekomst zonder dementie

In juni fietste ik al 1500 km in 3 dagen. Met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor Alzheimer Nederland. Met de actie NowWeStillCan. (meer te zien op www.nowwestillcan.cc) Hierbij stopt het alleen niet.

Ik ga een nieuwe uitdaging aan door alle afstanden van 2bike4alzheimer te fietsen. Dit is in totaal 400km. Wederom ga ik proberen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland.

Maar om ook andere mensen uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Daag ik iedereen uit. Om zelf 1 van de 4 afstanden te kiezen. En die met een zelfde gemiddelde snelheid te fietsen als ik de hele 400km. Because NowWeStillCan. Verbeter jezelf, verleg je grenzen, en word een betere verzie van jezelf. Doe het nu! Want later kan zomaar te laat zijn. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (5%)
Bekijk alle donateurs
50
22:38 uur
18-08-2021
Weer een goede actie van Floris die tomeloze inzet heeft voor dit hele goede doel.