FriendsTrappenDoor trekt aan de bel, dementie de wereld uit, snel!

Friends Trappen Door gaan ervoor!!

Wij zijn een team van vrienden die helaas al op verschillende manieren geconfronteerd zijn met de vreselijke diagnose dementie. Een lieve mama met Alzheimer en een lieve papa met FTD. Ons team: FriendsTrappenDoor... (FTD) Fronto Temporale Dementie is een vorm van dementie die nog niet erg bekend is, ook hiervoor dus gelijk extra aandacht! Samen trekken wij aan de ‘fiets’ bel voor dementie.

Er MOET geld voor onderzoek komen... zodat mensen die in de toekomst de diagnose dementie krijgen ook kunnen en mogen vechten voor genezing! Wij gaan trappen voor onderzoek naar medicijnen! De diagnose dementie MOET ooit gegeven kunnen worden met een behandelplan naar genezing. 

FriendsTrappenDoor trekt aan de bel... een ongekende opbrengst voor onderzoek naar medicijnen, dat lukt ons wel!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 6.950 (108%)
Bekijk alle donateurs
15
14:00 uur
18-09-2021
Natuurlijk omdat het voor het goeie doel is, en mensen zoals Lisanne zich hiervoor inspannen. GEWELDIG TOCH. 👍
25
12:19 uur
18-09-2021
Ben heel trots op jullie groep.
50
10:14 uur
18-09-2021
Ook wij hebben met deze verschrikkelijke ziekte te maken.. Heel veel succes vandaag! 💪🏼😘
25
08:02 uur
18-09-2021