Waarom zou je niet meedoen met 2bike4alzheimer (2b4a)?

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren

"Waarom zou je niet meedoen met 2bike4alzheimer? Wie heeft er niet iemand in de familie of vriendenkring met dementie? Het spreekt voor zich dat wij meefietsen!" 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 7.500 (101%)
Bekijk alle donateurs
209
16:59 uur
04-10-2018
Klanten van Albert Hein Oudeland
15
16:40 uur
01-10-2018
10
09:45 uur
25-09-2018
40
19:09 uur
24-09-2018
1 Oct | 22:52

De tocht was een groot succes!!

Wat was het nat en koud en donker tijdens de estafette. De koudste dagen van de maand en de koudste 23 september ooit gemeten. Maar wat een spirit! Miek en Louis startten op de tandem naar de Oostvaarderplassen en kwamen al snel in de regen. Jelte en Marijn namen de tandem halverwege over op de dijk: zij ploeterden 15 km tegen de zeer harde wind in over de dijk en kwamen daarna natgeregend op de camping. Marjo en Albert reden op de tandem in de stromende regen naar Haarzuilens; na een zeer krappe wissel konden Gerda en John in de regen en invallende duisternis terug naar de camping. Jelte en Louis trapten daarna 80 km weg op de fiets in het donkere landschap naar Soesterberg en terug. Ondanks een kleine navigatiestoring en een gebroken spaak rondden zij hun etappe in no time. Marjo en Albert maakten op de tandem hun ronde van 80 km over de lange rechte wegen door de donkere polder naar Zeewolde en dan over het smalle donkere pad langs het strand naar Nijkerk. Vandaar door meer stedelijk gebied terug naar de finish, nog altijd in het duister. Tot slot maaken Gerda en John hun tandemrondje van 80 km naar Amsterdam eerst nog door donker heide- en bosgebied tot 's-Graveland en dan langs de buitenhuizen bij Baambrugge, de polder langs de Amstel bij zonsopkomst en door Amsterdam Holendrecht, langs de Gaasperplas en tussenstop kort na Muiden met ontbijtkoek en sportdrank bij de dames van Arno van 2bike4alzheimer strak naar de finish. In totaal 411 km gereden van zaterdag 11.05 uur tot zondag 9.38 uur. Ons team kwam als tweede binnen! We waren er zelf verbaasd maar wel erg enthousiast over. En in sponsoropbrengsten stond ons team op de derde plaats met ruim 7.000 euro. Maar bovenal: de sfeer in het team was top!
Lees meer