Stop de dementie met de SWOP

In de praktijk zien wij als professional de impact en de horror die dementie veroorzaakt. Het is een flinke klus om deze doelgroep zo goed mogelijke zorg en behandeling te bieden. En de groep wordt alleen maar groter, intensiever en heftiger.

Dus waar blijft die behandeling?! Waar blijft het middel dat ervoor zorgt dat de generaties na ons (of misschien wel wij?) hun herinneringen mogen houden en onze zorg een beetje minder nodig gaan hebben.

 

Wij zijn een team sociaal werkers, met specialismes in de mantelzorg, vrijwilligerswerk, opbouwwerk en ouderenadviseurs. Wij zien de mensen vaak voor ze verder stromen naar een verpleeghuis. Wij zien de mensen in een beginfase waarin er toch veel meer mogelijk moet gaan zijn?! 

 

Wij hebben maar een wens: Werken aan een toekomst zonder dementie!

Wij willen geen groei van deze doelgroep. Wij willen minder mensen door laten stromen. Wij willen geen jarenlange wachtlijsten. Wij willen hoop. Wij willen dat onze kinderen hun herinneringen mogen houden. Wij willen meer aandacht voor deze doelgroep. Wij willen oplossingen/behandelingen bij de voordeur. Wij willen meer actie!

 

Dus daarom gaan wij ervoor! Fietsend gaan wij geld ophalen voor onderzoek dat zo hard nodig is. In het weekend van 20/21 September fietsen wij in tweetallen een estafette tocht van 400km gedurende 24 uur.

 

Wij zijn super enthousiast en zetten ons 100% in! Wilt u ons steunen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 3.000 (119%)
Bekijk alle donateurs
15
19:03 uur
07-10-2019
25
23:21 uur
29-09-2019
15
20:46 uur
24-09-2019
een mooi doel en een mooie prestatie
10
10:41 uur
24-09-2019