Word geen dinges

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Iedereen kent wel iemand met dementie, van ver weg of dichtbij, oud of jong. De diagnose alzheimer en iedere andere vorm van dementie geeft de schijnbare zekerheid te weten wat het leven tot dan toe vaak al op zijn kop zette. De enige zekerheid die je krijgt is echter een onzekere toekomst - waarin je niet weet wat er zal gebeuren en wanneer het zal gebeuren. Slechts één ding is zeker, beter zal het niet worden. De progressiviteit van de ziekte blijft ontastbaar en de ziekte neemt de regie over. In de afgelopen jaren hebben verschillende vormen van dementie een grote rol gespeeld in het leven van sommigen van ons. Familie werd op veel te jonge leeftijd gediagnosticeerd. Daarom gaan wij deze uitdaging aan! We hopen met deze actie zo veel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het onderzoek dat zo hard nodig is, voor de toekomst.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (123%)
Bekijk alle donateurs
50
11:14 uur
09-10-2018
Sorry Floor, beetje laat. Hopelijk alles goed gegaan? Sterkte allen
50
19:59 uur
23-09-2018
Zo jong en dan al geconfronteerd worden met alzheimer. Echt heel erg. Floor super dat je op deze manier een bijdrage levert voor beter onderzoek. Heel veel succes! Ook namens Steven.
10
13:25 uur
23-09-2018
10
13:21 uur
23-09-2018