Wij fietsen voor meer begrip voor jonge mensen met dementie!

Wij nemen deel aan het tv-programma Restaurant Misverstand 2021. In de uitzendingen kunnen jullie zien dat wij ook met dementie actief kunnen meedoen in de samenleving en nieuwe dingen kunnen leren. 

Samen met onze partners en familieleden nemen wij op 18 september deel aan 2bike4alzheimer. Wij willen laten zien wat er ondanks de ziekte allemaal nog wél kan. Meedoen aan 2bike4alzheimer hoort daar ook bij. We fietsen elk 40 kilometer. Door de warme band die is ontstaan tijdens de opnames van Restaurant Misverstand willen wij ons met elkaar inzetten en samen een mooi bedrag voor onderzoek bij elkaar fietsen! 

Van maar liefst 290.000 mannen en vrouwen in Nederland met een vorm van dementie, hebben er 15.000 dementie op jonge leeftijd. Een behandeling is er nog niet, dus onderzoek is hard nodig.

Steun jij ons met wat jij kan missen? Alle beetjes helpen! Laten we samen werken aan een toekomst zonder dementie. 

Dankjewel!

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 10.100 (134%)
Bekijk alle donateurs
25
16:47 uur
27-11-2021
<3 Ik heb gedoneerd omdat ik Anne-Marie al zó lang ken! Zij is echt een lieverd die jaren ook mijn dementerende vader heeft ondersteund, en ons, met haar expertise. Hiervoor zijn we altijd Dankbaar! <3 Dat haar dit nu treft gaat me echt aan het hart... <3 Desalniettemin wens ik Anne-Marie en Peter en hun gezin nog een hele goede tijd toe! Love you! <3
100
13:45 uur
02-11-2021
Omdat zoveel, ook jonge mensen, Alzheimer krijgen en het mooi zou zijn als dat voorkomen zou kunnen worden
25
11:40 uur
30-10-2021
Gisteren de laatste aflevering gezien van restaurant Misverstand. Mooi programma, wat een energie en met een lach en traan! Rob & Monique wat goed dat jullie hier aan mee hebben gedaan. Net alsnog een donatie gedaan. Op naar een toekomst zonder dementie. Liefs Rob & Patricia
10
08:21 uur
15-10-2021
Veel sterkte Wim