Samen voor een toekomst zonder dementie!

Startdatum

Einddatum: 18/09/2021

Het zal je maar overkomen, de diagnose dementie….

 Langzaam de grip op het leven verliezen.

Alles wat in je geheugen ligt opgeslagen wordt steeds vager, je kan niet meer bouwen op je herinneringen en het helpt  ook niet om vooruit te denken want je bent het overzicht kwijt, als een dichte mist die zich steeds hoger optrekt.

Steeds zoekende, alles is onvindbaar

Alles wat vertrouwd is en bekend, en je dus een gevoel van veiligheid/thuis geeft, verdwijnt steeds meer.

Dierbaren om je heen worden onbekenden.

Steeds afhankelijker worden van die ander, je raakt de regie over je eigen leven  steeds meer kwijt.

Steeds verder verdwijnen in je eigen gedachtewereld.

Het zal je maar overkomen…….

Ik moet er niet aan denken, jij wel???

Steun daarom onze actie! De opbrengst gaat naar ons goede doel 2bike4alzheimer.

Zo werken wij samen aan een toekomst zonder dementie!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 6.750 (96%)
Bekijk alle donateurs
400
17:29 uur
29-12-2020
thuisverkoop worstenbroodjesactie 2020
400
17:25 uur
29-12-2020
thuisverkoop worstenbroodjesactie 2020
248
20:57 uur
20-10-2020
Donatie via statiegeldbonnen klanten PLUS Picokrie - Waspik
318
18:32 uur
04-10-2020
23 Apr | 22:11

Vergeet-mij-niet kaarten actie teamdecloe4alzheimer.

  22 april 2020 organiseerde teamdecloe4alzheimer een kleinschalige vergeet-mij-niet kaarten actie bij het plaatselijke Woonzorgcentrum De Stroming in Waspik. Door team de Cloe zijn kaarten gemaakt (formaat 21x15) voor de cliënten van de P.G. afdeling de Akker & de Vliet. Het merendeel van de kaarten zijn (op 1,5 meter afstand) via het buitenterras overhandigd aan het verzorgend personeel die de kaarten aan de cliënten heeft overhandigd. Aan één client, die op het terras aanwezig was, is de kaart op veilige afstand via een personeelslid  overhandigd. In de middag kregen wij onderstaande reactie van de verzorgende terug via de app; Wij willen teamdecloe4alzheimer bedanken, voor de aandacht en het geweldige mooie gebaar. Cliënten straalden, liepen er mee rond. Blijdschap, ontroering in de “stille” en eenzame tijd. Deze actie levert ons geen geld (donateurs) op voor 2bike4alzheimer maar wat we wilden bereiken is gelukt, aandacht, blijdschap en ontroering in deze moeilijke eenzame en onzekere tijd.
Lees meer